She Bad

she bad, "zij stout", een 5-koppig stel jonge honden uit het Haachtse met als repertoire hedendaagse rock met een vrouwelijk kantje. Met invloeden van Foals, The Black Keys, Royal Blood, K's Choice, Gary Clark Jr., ... probeert Lindy Versyck, de leadzangeres, het testosterongehalte van haar 4 mannelijke bandleden in toom te houden.

Neo Minor

Op zoek naar een eigen sound en een nieuwe uitdaging vonden deze vier vrienden elkaar in de zomer van 2015. Met Ewout als bassist, Tanguy als drummer, Viktor als toetsenist en Astrid als zangeres gingen ze aan de slag met als doelbewuste keuze om geen gitarist op te nemen in de groep. Zo kwam er ruimte vrij voor gesofisticeerde pianomelodie├źn en melodische baslijnen. Wanneer deze ondersteund worden door strakke drumlijnen en zwevend engelengezang ontstond het typisch genre van Neo Minor: melodische sound post-rock.

Eleven-O-Seven

Eleven-o-Seven, a rockband formed in 2007 in the region around Aalst was raised from the ashes of bands called Waxflower, Gilbert,Unreal (18) and 7Sinz. The band includes Joris "Jos" De Smet (drums), Jeroen "Jerre" De Smet (vocals), Wouter "Walter" De Smet (guitar & vocals), Dries "Dr├ę" Uyttersprot (bass & vocals) and Stijn "Stino" De Groeve (guitar). Eleven-o-Seven presents a blend of tight rockmusic, pop and punkrock.